Dolce Sport Live

Cel mai important proiect Screen Native si Breeze al anului, o realizare complexa in timp record: VOD multiscreen pentru Dolce Sport de la Telekom.

Transmiterea Campionatului European de Fotbal 2016 intr-un sistem de semi exclusivitate de catre Dolce Sport a insemnat si o mare oportunitate pentru a-i face pe clientii concurentei sa experimenteze programele Dolce.

Pentru aceasta, Telekom a decis implementarea unui serviciu VOD pentru orice persoana interesata a urmari programle sport oferite de Dolce.

Serviciul este livrat prin intermediul unei aplicatii multi-platforma prin care poti urmari in direct toate canalele Dolce Sport si inregistrarile principalelor transmisiuni sportive.

Aplicatia ofera, printre altele, acces la ultimele stiri live, informatii despre programul fiecarui canal Dolce Sport și posibilitatea de a-ti seta alerta pentru a urmari emisiunile preferate.

Dolce Sport Live functioneaza pe majoritatea platformelor digitale, de la aplicatia mobila pentru telefon si tableta, la web, PC sau consola XBOX sau Smart TV.

Transmisiile DolceSport sunt disponibile exclusiv pe teritoriul Romaniei, avand functia de blocare stream video in functie de locatie, iar utilizatorii pot instala aplicatia pe un numar de maximum 5 dispozitive, dar cu posibilitatea de a-si elimina/adauga noi dispozitive oricand doresc.

Lansata la finalul lui mai 2016, aplicatia a reusit sa livreze aproape 500,000 de transmisii live pe dispozitive mobile si peste 450,000 de transmisii live pe Web in timpul Campionatului European de fotbal.

Utilizatori: 360,000