Colindăm România alături de AQUA Carpatica

  • PC

Colindăm România alături de AQUA Carpatica

AQUA Carpatica

Crăciunul lui 2020 putea fi primul din istoria recentă fără colindători. Totuși, nu a fost nevoie să renunțăm la tradiții, mulțumită prietenilor de la AQUA Carpatica, care au organizat cu ajutorul nostru cea mai mare gașcă de colindători din mediul virtual.

Alături de artiști bine-cunoscuți precum Horia Brenciu, Andra, Pavel Bartoș, Horia Brenciu, Smiley dar și cu ajutorul părinților din toată țara, care au înregistrat colinde împreună cu cei mici și au publicat clipurile pe site-ul nostru, am reușit să Colindăm România într-o perioadă în care magia sărbătorilor părea să stea sub semnul întrebării.

Am strâns peste 500 de colinde, iar pe 24 decembrie, am avut 8 ore de LIVE Session pe pagina de Facebook, în care ne-am bucurat de toate colindele primite. Din dorința de a-i bucura pe cei dragi, i-am inclus în live chiar și pe cei care și-au înscris colindul în cursul zilei de 24.

Mai mult decât atât, printr-un parteneriat cu Fundația Motivation România, proiectul nostru a avut și un scop caritabil: am mobilizat românii să doneze pentru scoaterea din izolare a celor pentru care izolarea este o realitate de viață, adică pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, care au nevoie de scaune rulante potrivite, pentru a ajunge să aibă o viață cât mai apropiată de cea a noastră, a celorlalți. Practic, în loc de mere și covrigi, anul acesta am donat pentru o asociație care face o muncă mai mult decât nobilă.

Într-o mobilizare 360, campania a fost lansată pe TV, radio și online prin landing page dedicat campaniei, conținut social media și online media.

 

Canale campanie:

Cea mai mare gașcă de colindători din România s-a strâns aici.

Facebook

Instagram

YouTube playlist

 

Mențiuni:

Iqads.ro - Hai cu AQUA Carpatica la colindat și împreună putem schimba vieți